Всички се радикализирахме

Всички се радикализирахме. И всички си го знаем.

С Веско се виждаме веднъж на две години. Последните десетина при него нещата са си едни и същи – работи някакви тежки физически работи като гламав, чете като още по-гламав и се кани все по-люто да избяга нанякъде.

Пепи не съм го срещал от петнайсет години. Знам обаче, че продължава да е спортяга. Всъщност толкова се изспорти, че се контузи нещо тежко и трябваше да спре с професионалния спорт. Та стана някакъв треньор, а сега му гледам статуси как спортът го направил това, което е.

Коко дори не знам къде е точно сега, но знам, че се занимава с дизайн. Изкарвал добри пари, обаче друсал какво ли не до припадък… Човекът, с когото споделяхме какви ли не загубеняшки колекции в училище!

Мария и Венци станаха топ предприемачи. Наследиха семейния бизнес и обиколиха света. Знам го, макар че не съм ги виждал от десетина години някъде. Ако видя нещо от тях, са снимки от топ събития, където жънат успех след успех.

С Геша не съм сигурен какво става, но го знам като композитор на електронна музика. Не съм го виждал от не помня кога, но каквото последно му чух, не можах изобщо да разбера от блъскане и шум. Обаче май си е направил някакъв лейбъл, та се котира някъде из мрежата.

Гергана обиколи една сюрия големи медии като журналист. Пише нещо специализирани статии за бизнеси някакви в несвяст, доколкото схващам. Иначе често се разминаваме из центъра.

С Манол, Деян, Мира, Петя, Боги и една камара други нямам никаква идея какво се случва. Само знам, че са някъде в чужбина и сякаш не предвиждат да се връщат.

Другите се ожениха, омъжиха и одетиха.

А аз, в общи линии, седя тук и се чудя как да си обясня всичко това. Поне за себе си де.

Понеже, наистина, всички се радикализирахме. Това е добре известно.

 

Заглавно изображение: Welsh Photographs @ flickr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: