Предобряне: the movie

Тази пролет реших да пробвам нещо ново. Не е филм, но и неслучайно никoй не е правил, да речем, „300: the book“ или пък „The Matrix: the book”. Обикновено филмът е предшестван от нещо по-скучно и по-малко доходоносно, например книга. Тук е обратното, с разликата, че изобщо няма никакъв филм в историята.

Сатирични разкази, които бях писал в различни времена преди, обединих в една книжка – желание, което имах отдавна. Разсъждавах доста дали (мога) да се занимавам с издателства и целия канален ред на нещата, но прецених, че по-скоро ми е интересно да действам на самиздат принцип. Стана незле сякаш, особено в момента, в който приятелката ми ми подари за рождения ден малък тираж, оформен пък дизайнерски с помощта на друга приятелка.

Така се появи „Предобряне: за бирата, гражданството и усилието да бъдеш значим“. Да, знам, че изгаряте от желание да имате хартиено копие, но не, няма да получите. Ето .pdf. Пробвах да го направя и на ebook файл, но реших, че не мога да съм добър във всичко.

Това е версия с някои грешки и разбира се, много неща, които само няколко месеца по-късно бих направил по друг начин. Но живот, здраве и бира, ще пробвам пак, може би нещо съвсем ново – някога.

Засега, ако вземете да четете, ще оценя високо да споделите какво мислите – в секцията за коментари тук най-добре.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: